Diane Sturmer

Particulieren/ bedrijven

PARTICULIER

Veel mensen zijn tegenwoordig meer op zoek naar het onbekende en willen graag antwoorden op vele vragen. Door middel van Soulreading of een energetische behandeling of een mediumsessie worden al heel veel vragen behandeld omdat u tijdens een sessie de oorzaak en de vele bijbehorende gevolgen te horen krijgt van een opeenstapeling van problemen of lasten die u met zich meedraagt. Over het algemeen gaan deze drie sessies samen in een en soms apart, dat ligt aan de hoeveelheid ballast wat u mee heeft gedragen tijdens uw leven.

Het mooie van mijn werk is dat ik altijd resultaat zie. Bij de een zijn dat kleine stapjes en bij een ander grote sprongen. Dit heeft te maken met de openheid waarmee u de behandeling of reading ontvangt.

 

BEDRIJFSCONSULTATIE

Of het nu gaat om een startende ondernemer, iemand die al een bloeiend bedrijf heeft of om individuele groei, als energie niet meer goed stroomt ofwel er is geen flow en staat alles stil.   U ondervind dan stilstand in het bedrijfsleven, of een startend bedrijf komt niet van de grond ondanks veel inspanningen. U zou kunnen denken dat het een niets met het ander te maken heeft. Niets is minder waar. Het heeft alles met elkaar te maken. Zonder flow geen groei, geen ontwikkeling.

Door het opnieuw op gang brengen van de energiestroom kunt uzelf en/of uw bedrijf een geheel nieuwe boost inbrengen waardoor u weer met de stroom mee kunt. Dit brengt nieuwe ideeën, groter netwerk en dus nieuwe klanten naar uw bedrijf waardoor u kunt uitbreiden en grote ontwikkelingen kunt doormaken, met als gevolg gemotiveerd personeel wat weer effect op productieverhoging.  Het zogenaamde domino-effect. Soms is vernieuwing van energie nodig om u of uw bedrijf een nieuwe wending te geven om het grote effect te bereiken waar u altijd naar heeft gestreefd.

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een enorme groei gemaakt door bijvoorbeeld uitbreiding en zelfs internationaal te gaan werken.

voor meer informatie of een afspraak mail of bel

info@rids-balance.nl

0031-(0)6-29073018

0031-(0)45-5418202