Diane Sturmer

Particulieren/ bedrijven

BEDRIJFSCONSULTATIE

Of het nu gaat om een startende ondernemer, iemand die al een bedrijf heeft  een bedrijf moet blijven groeien.  Ondervind uw bedrijf stilstand, of een startend bedrijf komt niet van de grond ondanks veel inspanningen dan is het tijd om hulp in te schakelen. Misschien heeft u al hulp gezocht en is het nog steeds niet gelukt uw bedrijf naar die hoogte te brengen dan u had gehoopt, probeer dan een met een ander blik te kijken naar deze mogelijkheden.

Zoals iedereen weet is alles energie. Iedere inspanning, iedere handeling, elk idee begint met energie. Rids Balance werkt met energie op een geheel ander niveau dan men misschien gewend is, maar gelukkig zijn er velen die u al zijn voorgegaan die weer met lachende blik vooruit kijken.

Door het opnieuw op gang brengen van de energiestroom kunt uzelf en/of uw bedrijf een geheel nieuwe boost geven waardoor u weer met de stroom mee kunt. Dit brengt nieuwe ideeën, groter netwerk en dus nieuwe klanten naar uw bedrijf waardoor u kunt uitbreiden en grote ontwikkelingen kunt doormaken, met als gevolg gemotiveerd personeel wat een groot effect heeft op productieverhoging.  Het zogenaamde domino-effect. Soms is vernieuwing van energie nodig om u of uw bedrijf een nieuwe wending te geven om het grote effect te bereiken waar u altijd naar heeft gestreefd.

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben een enorme groei gemaakt door bijvoorbeeld uitbreiding en zelfs internationaal te gaan werken.

 

voor meer informatie of een afspraak mail of bel

info@rids-balance.nl

0031-(0)6-29073018

0031-(0)45-5418202

 

 

PARTICULIER

Veel mensen zijn tegenwoordig meer op zoek naar het onbekende en willen graag antwoorden op vele vragen. Door middel van Soulreading of een energetische behandeling of een mediumsessie worden al heel veel vragen behandeld omdat u tijdens een sessie de oorzaak en de vele bijbehorende gevolgen te horen krijgt van een opeenstapeling van problemen of lasten die u met zich meedraagt. Over het algemeen gaan deze drie sessies samen in een en soms apart, dat ligt aan de hoeveelheid ballast wat u mee heeft gedragen tijdens uw leven.

Het mooie van mijn werk is dat ik altijd resultaat zie. Bij de een zijn dat kleine stapjes en bij een ander grote sprongen. Dit heeft te maken met de openheid waarmee u de behandeling of reading ontvangt.