Diane Sturmer

Voor Wie

Voor wie is soulreading van toepassing
Soulreading is niet alleen bedoeld om mensen op te sporen die verdwenen zijn. Soulreading is voor iedereen die inzicht zoekt in zijn/haar situatie. Of dit nou problemen zijn op werkgebied, relatie, persoonlijk, mentaal, fysiek of emotioneel. Zelfs op energetisch niveau heeft soulreading zijn uitwerking. Ik kan voor u contact maken met uw ziel, ik kan u vertellen wat er innerlijk met u gaande is op alle vlakken, maar let wel: u bent zelf degene die klaar moet zijn voor verandering. Wanneer u er niet klaar voor bent om met uzelf geconfronteerd te worden is het niet aan te raden om soulreading toe te laten passen.
eenieder die soulreading in de afgelopen jaren heeft laten toepassen heeft lichamelijk, geestelijke en energetische balans hervonden.
voor wie is medium van toepassing
een medium werkt individueel of in groepsverband om boodschappen door te geven van uw overleden dierbaren. Dit helpt om verdriet te verwerken, veranderingen door te voeren, blokkades op te hebben of issues uit de weg te ruimen die u of uw dierbare al heel lang bezig hielden. De energie van u en uw dierbare zal verhogen en verlichten waardoor beiden verder kunnen.

GROEPSREADING

Het is mogelijk mij in te huren voor 1 of 2 uur om voor een groep mensen boodschappen door te geven van overleden geliefden, familie, vrienden of collega’s.

dit kan in de vorm van huiskamer reading of als de groepen groot zijn in een zaal.