Diane Sturmer

ENERGY COACHING / ENERGY READER

Wat is energy coaching /reading

Energyreading is letterlijk communiceren met de ziel van mens en dier ongeacht of deze nog in leven is of niet. Net zoals een medium met overleden zielen/personen kan communiceren, zo kan ik ook met de ziel van de levende mens/dier communiceren. De frequentie of trilling ligt alleen op een ander niveau. Wanneer je de juiste frequentie weet te vinden dan kun je eigenlijk met alles communiceren wat energie bevat. Soulreading heeft ertoe geleidt dat ik vele malen verder kan gaan, ver voorbij tijd en ruimte  dan met normaal helderzien of als medium. Dit leerproces werd mij aangeleerd door de hoogleraren aan de universiteit van het universum.  Door middel van soulreading is het zelfs ook mogelijk om letterlijk in de energie van een vermist overleden persoon te stappen, waardoor ik kan zien, voelen, horen en soms zelfs kan ervaren wat er precies met die persoon is gebeurt. Dit laatste is niet zomaar voor iedereen weggelegd dus ik raad het niemand aan zomaar zelf uit te proberen zonder enige ervaring of zonder  een ervaren persoon erbij!

soulreading helpt je de balans in je leven terug te vinden en te herstellen.

Wat is een medium

Als medium maak ik contact met overleden dierbaren om hun boodschappen door te geven aan de mensen die voortleven. Vaak is het gemis van dierbaren zo groot dat u dusdanig wordt geblokkeerd door emoties en maar niet op gang komt, niet verder wil of geen weg vooruit ziet. In deze gevallen zou een mediumsessie een uitkomst bieden. Vaak wordt dit gecombineerd met een soulreading waarbij er zowel met uw ziel als met overleden dierbaren wordt gecommuniceerd. En in enkele gevallen komt het voor dat er zelfs nog een combinatie bij komt als bijvoorbeeld een energetische behandeling op het lichaam en de energiebanen om de stroming weer op gang te krijgen waardoor uw blokkades worden opgeheven.

GROEPSREADING

Het is voor u mogelijk mij in te huren voor 1 of 2 uur om voor een groep mensen boodschappen door te geven van overleden geliefden, familie, vrienden of collega’s.

dit kan in de vorm van huiskamer reading of in een zaal.

voor meer informatie stuurt u een email naar info@rids-balance.nl of belt u 0031-(0)629073018