Diane Sturmer

Home

WELKOM BIJ RIDS BALANCE

Rids Balance maakt het voor ieder mogelijk om te blijven groeien op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Als Medium en Soulreader ben ik in staat om u boodschappen door te geven van de universele wereld en van uw eigen ziel waardoor vele blokkades kunnen worden opgeheven en met energetische behandeling uw energiestroming weer op gang te brengen zodat u weer vrij kunt genieten van alle mooie dingen die het leven u te bieden heeft.

BOOKING:

Via het tabblad “booking” kunt u een online of een afspraak op kantoor van Rids-Balance maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0629073018 oe en email sturen naar info@ridsbalance.nl.

NIEUW:

vanaf 2 november kunt u ook een online live reading boeken. Dit doet u door onder het kopje booking een datum te boeken waarop een 45 minuten durende video sessie ontvangt. Dit gebeurt via Messenger of Skype net wat u tot uw beschikking heeft. Doordat ik live met u in contact kom is het voor mij veel makkelijker om een reading te geven en meer gedetailleerd dan via een foto reading. En doordat we live met elkaar kunnen spreken is het makkelijker en uitgebreider om dingen uit te leggen dat via een e-mail.  Check ook de video die ik gemaakt hebt op YouTube. Deze vind u op mijn YouTube kanaal Diane Sturmer. Het voordeel van live reading is omdat ik voor velen van u veel te ver weg woon, u hoeft dus geen lange afstanden af te leggen om een reading te ontvangen.

To read in Englisch click UK website