Diane Sturmer

Home

WELKOM BIJ RIDS BALANCE

Rids Balance maakt het voor ieder mogelijk om te blijven groeien op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Als Medium en Soulreader ben ik in staat om u boodschappen door te geven van de universele wereld en van uw eigen ziel waardoor vele blokkades kunnen worden opgeheven en met energetische behandeling of zelfs astrale operaties (die uitgevoerd worden door mijn energetische team in samenwerking met mij) kan uw fysieke gezondheid en uw energiestroming weer op gang gebracht worden zodat u weer vrij kunt genieten van alle mooie dingen die het leven u te bieden heeft.

BOOKING:

Via het tabblad “booking” kunt u een online of een afspraak op kantoor van Rids-Balance maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0629073018 oe en email sturen naar info@ridsbalance.nl.

NIEUW:

U kunt ook een online live reading boeken. Dit doet u door onder het kopje booking  een keuze te maken tussen 20 min.  45 min. of 1 uur sessie en waar u ook een 45 minuten durende video sessie ontvangt. De live reading gebeurt via Messenger of Skype net wat u tot uw beschikking heeft. Doordat ik live met u in contact ben is het voor mij veel makkelijker om een reading te geven en meer gedetailleerd is dan via een foto reading. En doordat we live met elkaar kunnen spreken is het makkelijker en uitgebreider om dingen uit te leggen dat via een e-mail.  Check ook de video’s die ik gemaakt hebt op YouTube. Deze vind u op mijn YouTube kanaal onder de naam: Diane Sturmer. Het voordeel van live reading is omdat ik voor velen van u veel te ver weg woon, u hoeft dus geen lange afstanden af te leggen om een reading te ontvangen.

To read in Englisch click UK website