Diane Sturmer

Waarom

Waarom kiezen voor soulreading
Soulreading geeft antwoorden, inzichten en helderheid. Het brengt lichaam, geest en ziel op een lijn. het op een lijn staan in lichaam, geest en ziel is van belang om echt geluk te kunnen ervaren, alles uit het leven te halen wat er uit te halen valt. Van zelfvertrouwen tot eigenwaarde, zelfrespect en onvoorwaardelijke liefde voor uzelf. Het bewust ervaren van uzelf is het mooiste wat er is en brengt u terug in balans. Kiezen voor uzelf, werken aan uzelf is een baan die soms zwaarder is dan een fulltime job. Aangezien ik al weet dat u het waard bent is het aan u om dit ook bij uzelf te vinden en te ervaren. En daar is soulreading DE manier voor die uitkomst biedt.
Waarom kiezen voor een astrale operatie:
Meestal hebben mensen al in een ziekenhuis een operatie ondergaan maar hebben zij toch nog te lang klachten of problemen waardoor zij niet kunnen functioneren zoals ze graag zouden willen. Daarom komen zij alsnog voor een astrale operatie om het op energetisch vlak het herstel te bespoedigen.
Ook zijn er mensen die een fysieke operatie niet willen of niet kunnen ondergaan om wat voor reden dan ook maar willen toch behandeld worden. Zij zoeken een alternatief, wat natuurlijk ook geen garanties biedt, in de hoop toch heling en of gedeeltelijke of volledige genezing te ondervinden.