Diane Sturmer

Werkwijze

soulreading voor iedereen:

Voor de mensen die veranderingen willen aanbrengen in hun leven, karma uitgezocht willen hebben, patronen willen doorbreken etc. die kunnen via mail een foto insturen met alleen hun naam en vraag. u krijgt dan na betaling en insturen van uw foto via mail een volledige reading zoals die op dat moment is. na 3 maanden kunt u opnieuw een recente foto insturen zodat ik nogmaals voor u kan kijken of er veranderingen hebben plaatsgevonden en wat er nog eventueel gedaan kan worden aan nieuwe geopenbaarde dingen of situaties. soulreading is een proces die laag voor laag wordt opgehaald en afgebroken zodat uw leven weer in alle vrijheid kan worden geleefd.

GROEPSREADING

Het is voor u mogelijk mij in te huren voor 1 of 2 uur om voor een groep mensen boodschappen door te geven van overleden geliefden, familie, vrienden of collega’s.

dit kan in de vorm van huiskamer reading of in een zaal

 

soulreading voor vermiste personen:

Als eerste komt er een gesprek, telefonisch of persoonlijk,  waarbij niet al te veel informatie van uw kant vrijgegeven mag worden. Het enige wat ik wil weten is de naam en eventueel een foto waar de vermiste alleen opstaat, waar en wanneer iemand voor het laatst gezien is, zodat ik een uitgangspunt heb om mee te werken.  U mag geen karakterbeschrijving geven, want het is de bedoeling dat ik zo zuiver mogelijk te werk ga. Het is aan mij om u informatie te geven en niet andersom.

Soms kan het voorkomen dat ik vanuit uw energie contact ga leggen met de vermiste samen met de foto van de vermiste persoon. Daarna zal ik overgaan op soulreading en indien nodig in de energie stappen van de vermiste persoon. Dit proces kan geheel samengaan met de eventuele aangifte die u inmiddels bij de politie heeft gedaan. U blijft altijd van iedere ontwikkeling op de hoogte.

Mijn werk bestaat niet alleen uit het zoeken naar antwoorden voor u maar ook een stuk begeleiding in het verwerkingsproces. Hierdoor blijft het niet alleen bij een gesprek maar zullen er meerdere persoonlijke gesprekken volgen. Pas wanneer ik alle antwoorden gevonden heb die noodzakelijk zijn voor het vinden van de vermiste persoon zal er nog een laatste  gesprek volgen ter afsluiting.