Diane Sturmer

Contact

Rids Balance

Diane Ildiz-Sturmer

Kaalheidersteenweg 39

6466 AA Kerkrade

0031629073018

info@rids-balance.nl

 • Facebook
 • Twitter
 • Email
 • Custom 5

 

Neem Contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captchaVoer deze code in onderstaand veld

8 thoughts on “Contact

 1. Yasemin Ildiz

  Lieve Diane,

  Langs deze weg wil ik je laten weten, dat ik zo blij ben dat ik je heb mogen leren kennen. Wat jij voor mij hebt gedaan, is niet in woorden uit te drukken.
  In een korte tijd ben ik met sprongen vooruit gegaan en nog vooruit ga.
  Dank je voor je begeleiding en ook dank ik je voor je geduld met mij (ik weet dat ik niet de makkelijkste ben)! Ga zo door!
  Groetjes en liefs,
  Yasemin Ildiz

 2. Maniella

  Dingen en mensen komen vaak op je pad , als waren ze gestuurd ……
  Zo ook kwam ik bij Diane terecht . Na veel zware jaren en veel “werk”aan mijzelf , voelde ik dat ik nog een laatste zetje nodig had om weer met volle kracht vooruit te gaan , in zekerheid, vertrouwen , geloof met alle focus op te zijn en te leven wie ik ben.
  Puur op gevoel zijn Diane en ik aan het werk gegaan en de leiding die Diane van boven kreeg , de contacten die zij door haar gave en ervaring moeiteloos oppakte en aan mij door mocht geven gaven ons allebei letterlijk kippenvel.
  Daar wordt je stil van en ook weer niet 🙂 want het gaf mij “de” zet om door te gaan en mijn doelen te bereiken.
  Mijn energie stroomt ook weer zodat ik vol energie en blijheid de deur uitging.
  Diane is integer, niets gebeurd als je het niet wilt, zij is zeer verbonden met boven en tegelijk zeer met haar benen op de grond.
  Geef je gerust over want “boven”leidt haar naar wat nodig is [ of niet].Het is zuiver en mooi .

 3. Maus Sturmer

  Ondanks dat het voor Diane extra moeilijk geweest moest zijn om haar eigen moeder te behandelen, heeft zij hier zeer professioneel op gereageerd.Om mijn pijn en verdriet te moeten meemaken moet als kind extra zwaar geweest. Mede door haar hulp kan ik zeggen dat mijn leven totaal is veranderd. Ik ben een gelukkig mens geworden die heel blij is met zichzelf. Bedankt meiske voor al die uren dat je afgelopen jaren met mij hebt gewerkt. xxx

 4. Johnb742

  Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you ggggbeaeakdd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *