Diane Sturmer

Contact

Rids Balance

Diane Ildiz-Sturmer

Kaalheidersteenweg 39

6466 AA Kerkrade

0031629073018

info@rids-balance.nl

 • Facebook
 • Twitter
 • Email
 • Custom 5

 

Neem Contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captchaVoer deze code in onderstaand veld

13 thoughts on “Contact

 1. Yasemin Ildiz

  Lieve Diane,

  Langs deze weg wil ik je laten weten, dat ik zo blij ben dat ik je heb mogen leren kennen. Wat jij voor mij hebt gedaan, is niet in woorden uit te drukken.
  In een korte tijd ben ik met sprongen vooruit gegaan en nog vooruit ga.
  Dank je voor je begeleiding en ook dank ik je voor je geduld met mij (ik weet dat ik niet de makkelijkste ben)! Ga zo door!
  Groetjes en liefs,
  Yasemin Ildiz

 2. Maniella

  Dingen en mensen komen vaak op je pad , als waren ze gestuurd ……
  Zo ook kwam ik bij Diane terecht . Na veel zware jaren en veel “werk”aan mijzelf , voelde ik dat ik nog een laatste zetje nodig had om weer met volle kracht vooruit te gaan , in zekerheid, vertrouwen , geloof met alle focus op te zijn en te leven wie ik ben.
  Puur op gevoel zijn Diane en ik aan het werk gegaan en de leiding die Diane van boven kreeg , de contacten die zij door haar gave en ervaring moeiteloos oppakte en aan mij door mocht geven gaven ons allebei letterlijk kippenvel.
  Daar wordt je stil van en ook weer niet 🙂 want het gaf mij “de” zet om door te gaan en mijn doelen te bereiken.
  Mijn energie stroomt ook weer zodat ik vol energie en blijheid de deur uitging.
  Diane is integer, niets gebeurd als je het niet wilt, zij is zeer verbonden met boven en tegelijk zeer met haar benen op de grond.
  Geef je gerust over want “boven”leidt haar naar wat nodig is [ of niet].Het is zuiver en mooi .

 3. Maus Sturmer

  Ondanks dat het voor Diane extra moeilijk geweest moest zijn om haar eigen moeder te behandelen, heeft zij hier zeer professioneel op gereageerd.Om mijn pijn en verdriet te moeten meemaken moet als kind extra zwaar geweest. Mede door haar hulp kan ik zeggen dat mijn leven totaal is veranderd. Ik ben een gelukkig mens geworden die heel blij is met zichzelf. Bedankt meiske voor al die uren dat je afgelopen jaren met mij hebt gewerkt. xxx

 4. Johnb742

  Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you ggggbeaeakdd

 5. Nima

  Diane heeft een hele warme en vriendelijke uitstraling. Zij vertelt, deelt en verduidelijkt haar bevindingen op een authentieke en pure manier. Diane neemt de tijd en reist door je ziel. Ze neemt je mee en laat je verschillende gebieden van jezelf zien en voelen. Enorm bijzonder en ik ben enorm blij dit te mogen ervaren. Voor herhaling vatbaar.
  Bless, Nima

 6. Vivian Cronkhite

  I love Diane’s laugh! It’s contagious. Thank you for answering every single one of my questions and for giving me the guidance I needed. I will be messaging you again soon!🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️

  Vivian

 7. Stephen Muse

  I am not really into the mystics or occults, an otherwise skeptic. But Diane certainly has left an indelible impression in my mind. In simplest terms her reading is uncanny and mind boggling. It is rooted as much in mysticism as in real life. There aren’t too many of them among us who have these gifts.

  Aside from the surprises of the occults Diane’s suggestions filled me with disembodied peace and happiness. My eroding confidence has stopped bleeding.

  This is first time I have ever written a review like this – I had to. Who wouldn’t when you have this down to earth human being sharing her gifts with others. Skeptic as you may be, Diane in all likelihood will have a surprise for you. At the very least her senses will sooth your soul, boost your confidence

 8. Carel Schilp

  Mijn astrale operatie
  Op mijn vijfenveertigste begon ik pijn te krijgen in mijn heupgewrichten, maar ik had geen flauw idee wat de oorzaak van die pijn was. In die tijd speelde ik twee keer per week badminton en in de jaren die volgden, merkte ik dat ik steeds slechter begon te spelen. Een fast-forward naar 2018, het jaar waarin ik 59 werd, liet een situatie zien waarin mijn fysieke toestand een heel stuk verslechterd was. Een bezoek aan de huisarts en een paar Röntgenfoto’s leverden een duidelijke diagnose op over de oorzaak van de pijn; mijn heupgewrichten waren versleten. Drie jaar eerder moest ik al stoppen met badminton, want iedere keer als ik gespeeld had strompelde ik minimaal twee weken met pijn rond voordat ik weer een beetje hersteld was. In de drie weken voorafgaand aan mijn astrale operatie, verslechterde mijn fysieke toestand nog verder. Trappen op- en aflopen begon echt problematisch te worden, om nog maar te zwijgen over het in- en uitstappen in auto’s, dingen van de grond oprapen, sokken aan- en uittrekken en veters strikken.
  Dus toen ik op die bewuste zondagmiddag aanbelde en Diane me binnenliet, had ik er totaal geen idee van dat me zo’n mooie en onvergetelijke ervaring te wachten stond. Eind 2018 werkten Diane en ik aan de Engelse versie van haar boek om de vertaling klaar te maken voor publicatie. Die middag hadden we ook weer een review-sessie om een deel van het materiaal door te nemen en de vragen te beantwoorden. Toen we klaar waren, zaten we aan de keukentafel nog een beetje na te praten en te lachen over alles en nog wat.
  Diane zat tegenover me en keek me plotseling aan. Aan haar blik kon ik zien dat ze heel serieus was en ze vertelde me dat ze van spirit door had gekregen dat ze iets aan mijn heup wilden doen. Voor mij kwam dit uiteraard heel onverwacht, temeer omdat het meteen moest gebeuren. Diane vroeg me of ik daarmee instemde en legde uit dat een team van chirurgen van de andere kant een astrale operatie wilden uitvoeren. Ik antwoordde dat ik deze onverwachte mogelijkheid op verlichting van de pijn en ongemak erg op prijs stelde en de operatie graag wilde ondergaan.
  We gingen naar Diane’s praktijkruimte en ze vroeg van welke kant ik het meeste last had. Ik antwoordde dat ik de meeste last had van mijn rechter heupgewricht. Ik moest op de behandeltafel gaan liggen, die voor deze sessie als operatietafel zou dienen. Ze waarschuwde me om niet te bewegen en meteen daarna begon zij en haar team aan de operatie.
  Als eerste stap tilde ze mijn astrale lichaam op en hield dat omhoog, boven mijn fysieke lichaam zodat de chirurgen van de spirit-kant hun werk konden beginnen. Diane kon precies zien wat ze allemaal deden en de hele operatie duurde ongeveer een half uur. Tijdens de operatie voelde ik geen enkele pijn, alleen een paar keer een schrapend gevoel in het gewricht waar ze mee bezig waren.
  Na de operatie legde Diane alle details uit van wat de chirurgen gedaan hadden. I bedankte Diane en haar team van de spirit-kant dat ze me geholpen hadden. Diane zei dat ik drie maanden lang twee keer per dag twee eetlepels azijn verdund met water moest nemen en dat ik ook cider moest drinken om de afvalmaterialen in mijn gewricht uit mijn lichaam te verwijderen. In de weken na de operatie hield ik me aan haar instructies, hoewel het innemen van de azijn niet erg prettig was.
  De dag na de operatie voelde ik meteen al een heel verschil; ik had totaal geen pijn meer in mijn rechter heupgewricht. Het was in de eerste dagen erna een beetje beangstigend want de afwezigheid van de pijn was zó plotseling dat het een beetje te goed aanvoelde om waar te zijn. In het begin was ik nog bang dat de pijn na een paar weken weer terug zou komen maar nu ik eind april 2019 mijn ervaring opschrijf, ben ik nog steeds pijnvrij en heel blij met het resultaat van deze astrale operatie die me heel veel verlichting heeft gebracht, waardoor ik normaal kan functioneren in het dagelijks leven. Mijn enorme dank en bewondering gaan uit naar Diane en haar team, want ik had hier niet om gevraagd en had er ook geen idee van dat het zou gaan gebeuren. Ik wist niet dat zoiets mogelijk is, maar nu ik het aan de lijve ondervonden heb, vraag ik me af welke andere dingen er nog mogelijk zijn waarvan we geen idee hebben. Tevens bewijst het dat we niet alleen zijn, dat ze aan de andere kant weten wat er in ons leven speelt en dat ze ons helpen.

  For me, one of Diane’s very satisfied customers, it was a truly humbling and touching experience.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *