Diane Sturmer

Werking

Werking van soulreading
De uitwerking die soulreading op een mens heeft kan van lichte tot heel heftige veranderingen ervaren worden. Daarom, zoals al eerder vermeld op de site, wanneer u er niet klaar voor bent om echte veranderingen in uw leven toe te laten, kies dan niet voor soulreading. Soulreading is vaak heel direct en confronterend wat voor sommige mensen als beangstigend ervaren kan worden. Maar bent u het zo zat dat u echt geen andere weg meer ziet dan veranderingen aan te brengen in uw leven en u soulreading kunt omarmen, dan biedt soulreading een echte uitkomst en zal de werking ervan verbluffend zijn en zal de balans in uw leven kunnen herstellen.
werking van astrale operatie:
van de werking van een astrale operatie merkt u over het algemeen vrij weinig. U bent volledig bij bewustzijn, er wordt geen narcose gebruikt, U wordt ook niet in trance gebracht of dergelijke. U kunt wel hier en daar iets voelen trekken of duwen terwijl wij met u bezig zijn. De uitwerking is voor ieder mens verschillend. De een zal totale genezing ondervinden de ander gedeeltelijk. Dit ligt uiteraard aan het soort klacht of ziekte waarmee u komt en hoe lang u hier al mee rondloopt. Ik weet dat zij echte wonderen kunnen verrichten maar wat al te lang zit zal niet in een keer verholpen kunnen worden. Soms moet iemand meerdere keren komen en anderen zijn na 1 keer al klaar. De uitwerking is dus voor iedereen totaal verschillend en kan vooraf ook niet voorspeld worden.
Wel heb ik vele verhalen die later gebonden gaan worden tot een boek van geweldige resultaten die geboekt zijn en daarmee kan ik zeggen dat ik met een fantastisch team werk en dat ik mij bevoorrecht  voel dat ik dit werk mag doen.